seminee, seminee centrala, piatra naturala, cioplitorie, barbeque, cosuri de fum

Totul a pornit ca o afacere de familie. Activam in domeniul semineelor si pietrariei din anul 1998. Sub indrumarea atenta a omului care a detinut monopolul constructiilor de seminee de pe Valea Prahovei si Bucuresti ducem mai departe traditia semineelor cu ajutorul unei echipe tinere de pietrari profesionisti. Sunt puse pe site cateva dintre lucrarile de seminee executate de catre acesta inca din 1998.

Putem efectua orice fel de montaj de: seminee, seminee pe lemne, seminee vatra deschisa, seminee din marmura, seminee din granit, seminee rustice, cosuri de fum, precum si montaje de pardoseli, trepte, pavaje, glafuri, ancadramente, etc.

Realizam seminee tip centrala – cu racordare in paralel cu o centrala murala sau fara, realizad astfel apa calda menajera si/sau agent termic .

Fiind importatori de calcar Vratza – Bulgaria putem sa va livram acest material la preturi de exceptie.

Suntem faimosi pentru sculpturile si creatiile arhitecturale lucrate in piatra si marmura.

Putem realiza orice fel de semineu tip sculptura si elemente arhitecturale.

Nu ezitati sa ne contactati !

De ce noi? De ce UMG?
Raspunsul il aveti la sectiunea Contact

Compania UMG Art Design SRL produce si comercializeaza seminee si piatra naturala numai pe baza de comanda.
Ne ocupam exclusiv de clientii care doresc sa realizeze ceva spectaculos si elegant in locuintele lor.

Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei, elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.
Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.
Se pot executa sculpturi in piatra pentru: seminee clasice, fatade case, ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.
Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. Realizarea de sculpturi moderniste reprezinta scopul nostru.
Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina (se poate si stil medieval), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.
Pretul unui semineu este estimat dupa modelul sau tipul de semineu ales, materialele folosite pentru semineu, focarul pentru semineu, gabaritul acestuia, inaltimea camerei.
Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.
Preturile cosurilor de fum pornesc de la 40 euro/ml si pot ajunge la 200 euro/ml, pretul cosului de fum variind in functie de tipul cosului de fum ales si inaltimea acestuia.

Arhitectura este știința și arta de a proiecta și construi clădiri și ansambluri de clădiri potrivit anumitor proporții și reguli, în funcție de caracterul și destinația construcțiilor. Știința ei constă în rezolvarea funcțională și tehnică a clădirilor. Arta arhitecturii este o componentă mai specială a artelor în general, care are un caracter mai deosebit, deoarece cu elemente reale, utile, se creează și se compun imagini plastice nonfigurative, de esență abstractă, fară să imite deci modele ale naturii.
Arhitectura nu poate fi comparată cu natura înconjurătoare decât prin aceea ca este un organism artificial implantat într-un mediu natural cu care trebuie să se armonizeze atât funcțional cât și estetic.
Principalele tipuri de sculptură sunt altorelieful, ce reprezintă o lucrare în relief faţă de suprafaţa de fundal pe care se ţine sau pe care a fost aplicată, ce prezintă o mare ieşire în volum faţă de fundal. Bazorelieful reprezintă un gen de sculptură cu două dimensiuni (sub formă de placă) în care a treia dimensiune spaţială este sugerată prin modelarea trecerilor rotunjite de la contur la fundal. Ronde-bosse este un tip de sculptură statuară care poate fi privită de jur-împrejur, fără ca vreuna din părţile sale să fie alipită unui fond şi fără să adere la altă suprafaţă decât a piedestalului. Prin aceasta se deosebeşte fundamental de altorelief şi bazoreliefÎn Grecia antică se regăsesc Phidias şi Praxiteles, însă apogeul artei pe toate planurile sale este atins în Renaştere, fiind o adevarată perioadă de glorie pentru umanitate. Aici apar nume mari cum ar fi Michelangelo, Donatello, Giovani Lorenzo Bernini. Pentru sculptura modernă îi avem ca reprezentanţi pe Constantin Brâncuşi, Pablo Picasso, August Rodin şi mulţi alţii.

Arhitectura forma cea mai cuprinzătoare de organizare a spațiului, urmărind rezolvarea echilibrată, armonioasă, a funcțiunilor complexe, multilaterale. Arta se știe este un fenomen conștient, arhitectura, pe lângă această calitate mai este cognitivă și ontologică. Până la sfârșitul secolului trecut arhitectura era considerată „o decorație a structurii” (John Ruskin), iar în secolul nostru Frank Lloyd Wright redefinește arhitectura prin stilul său de integrare armonioasă a structurilor în natură, fiind exponentul cel mai de seamă al arhitecturii organice.
Aparitia Arhitecturii
Arhitectura preistorică (500 000 î.Hr. – 10 000 î.Hr.)
Primele locuinte folosite de oameni erau temporare si mobile,reflectand stilul de viata nomad,de tipul vanator-culegator.Materialele usor transportabile,cum ar fi pielea animalelor,oasele,lemnele,lutul si namolul , au constituit principalele materiale de constructie.Structurile astfel obtinute au disparut in totalitate.
Arhitectura antică (10 000 î.Hr. – 500 î.Hr.)
Primele constructii ale oamenilor preistorici au fost corturile din piei de animale sustinute de stalpi de lemn.In zonele in care lemnul era o raritate,pentru sustinerea constructiei erau folosite oase de mamut (pana in anii 10 000 i.Hr.) In jurul anului 6000 i.Hr. insa,oamenii au inceput sa foloseasca caramizi de mal uscat si lemn pentru construirea caselor
In jurul anului 3000 i.Hr.,oamenii din Europa, Egipt, America de Sud, Orientul Mijlociu si China au inceput sa utilizeze piatra ca material de constructii.La inceput au utilizat piatra necioplita.Apoi,pe masura ce uneltele de fier au evoluat,ei au inceput sa taie piatra in blocuri mai mair,rectangulare
Arhitectura clasică (500 î.Hr. – 500 d.Hr.)
In orasele societatilor antice,constructiile se faceau din piatra,ca sa fie solide si durabile,fiind deseori placate cu roci decoraive ca marmura,pentru un aspect impresionant.Erau realizate manual,existau deja unelte si dispozitive,schelele,care permiteau ridicarea edificiilor mari si arcadelor sotisficate.

Aceste informatii au caracter informativ si nu sunt folosite in scopuri comerciale. Sursa Wikipedia.